Manja slova Veća slova RSS
>

PREZENTACIJA ZAVRŠNIH RADOVA DIREKTORA

PREZENTACIJA ZAVRŠNIH RADOVA DIREKTORA
Datum objave: 04.03.2020 12:07 | Autor: Zavod za školstvo

Ispis Štampaj stranicu


U Zavodu za školstvo je 3. marta 2020. godine održana prezentacija završnih stručnih radova direktora koji su tokom 2019. pohađali obuku za rukovodioce vaspitno-obrazovnih ustanova. Obuku je pohađao trideset i jedan direktor, od čega jedan direktor obrazovnog centra, jedan direktor doma učenika i studenata, dva direktora srednjih škola, dvadeset pet direktora osnovnih škola i dva direktora predškolskih ustanova.

Završna aktivnost u okviru obuke rukovodilaca je izrada i prezentacija stručnih radova koje polaznici pišu sa ciljem nalaženja rješenja za probleme u onoj oblasti koja je od strane Odsjeka za utvrđivanje kvaliteta Zavoda za školstvo prepoznata kao oblast koju treba unaprijediti. Teme ovogodišnjih završnih radova su bile iz područja planiranja rada škole, nastave i učenja, utvrđivanja kvaliteta rada škole, ljudskih resursa, kao i saradnje direktora sa roditeljima učenika, lokalnom i širom zajednicom.

Prezentaciji stručnih radova su prisustvovali direktori vaspitno-obrazovnih ustanova, predstavnici Ministarstva prosvjete, Zavoda za školstvo, predavači i mentori.