Мања слова Већа слова РСС
>

Сајам птица Колумбија 2021

Сајам птица Колумбија 2021
Датум објаве: 15.12.2020 09:24 | Аутор: Завод за сколство

Испис Штампај страницуФондација за образовање о животној средини (ФЕЕ) позива на Сајам птица Колумбија 2021 (хттпс://цоломбиабирдфаир.цом/), који ће се одржати виртуелно од 11. до 14. фебруара 2021. Тема Сајма птица је Спречавање изумирања.

Организатори позивају ученике узраста од 10 до 16 година, која учествују у програмима Еко-школе и Учимо о шумама, да пошаљу снимљени видео материјал у трајању не дужем од 20 минута, на било коју тему повезану са птицама, биодиверзитетом и/или очувањем животне средине. Видео треба да буде на енглеском или шпанском језику или са титловима на енглеском језику и може бити повезан са пројектом/активностима које су спровели у својој школи или о било чему што их занима повезано са овим темама. Фондација ће према начелу првенства с обзиром на редосљед пријаве одабрати радове из три различите земље.

Видео материјал, кратку информацију о ауторима и образац који садржи сагласност родитеља/старатеља да дјеца учествују у снимању материјала послати на невена.цабрило@ззс.гов.ме

Рок за достављање видео снимака је 18. децембар 2020.