Manja slova Veća slova RSS
>

Sajam ptica Kolumbija 2021

Sajam ptica Kolumbija 2021
Datum objave: 15.12.2020 09:24 | Autor: Zavod za skolstvo

Ispis Štampaj stranicuFondacija za obrazovanje o životnoj sredini (FEE) poziva na Sajam ptica Kolumbija 2021 (https://colombiabirdfair.com/), koji će se održati virtuelno od 11. do 14. februara 2021. Tema Sajma ptica je Sprečavanje izumiranja.

Organizatori pozivaju učenike uzrasta od 10 do 16 godina, koja učestvuju u programima Eko-škole i Učimo o šumama, da pošalju snimljeni video materijal u trajanju ne dužem od 20 minuta, na bilo koju temu povezanu sa pticama, biodiverzitetom i/ili očuvanjem životne sredine. Video treba da bude na engleskom ili španskom jeziku ili sa titlovima na engleskom jeziku i može biti povezan sa projektom/aktivnostima koje su sproveli u svojoj školi ili o bilo čemu što ih zanima povezano sa ovim temama. Fondacija će prema načelu prvenstva s obzirom na redosljed prijave odabrati radove iz tri različite zemlje.

Video materijal, kratku informaciju o autorima i obrazac koji sadrži saglasnost roditelja/staratelja da djeca učestvuju u snimanju materijala poslati na nevena.cabrilo@zzs.gov.me

Rok za dostavljanje video snimaka je 18. decembar 2020.