Мања слова Већа слова РСС
>

Дани ЕЛТАМ-а 2021: Иновације у настави - друга међународна/шеста национална конференција

Дани ЕЛТАМ-а 2021: Иновације у настави - друга међународна/шеста национална конференција
Датум објаве: 10.02.2021 08:21 | Аутор: Завод за сколство

Испис Штампај страницу


Дани ЕЛТАМ-а 2021: Иновације у настави - друга међународна/шеста национална конференција за наставнике енглеског језика и других страних језика

Удружење наставника енглеског језика Црне Горе ЕЛТАМ, уз финансијску подршку Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Подгорици, као и подршку Завода за школство Црне Горе и Центра за модерне језике Савјета Европе, Регионалне канцеларије за промоцију програма енглеског језика Стејт Дипартмента РЕЛО са сједиштем у Београду, Филолошког факултета у Никшићу и издавачке куће Пеарсон из Београда организује другу међународну/шесту националну конференцију за наставнике енглеског језика – Дани ЕЛТАМ-а 2021: Иновације у настави (модули 1 и 2).

Дводневна конференција је акредитована и налази се у Каталогу програма стручног усавршавања наставника под редним бројем 26.

Конференција ће се одржати онлине 12. и 13. марта 2021. године путем Мицрософт Теамс платформе.

Регистрација за учеснике ће бити отворена од 10. фебруара до 3. марта 2021. године на сајту ЕЛТАМ-а.

Циљ конференције је унапријеђивање стручних компетенција наставника енглеског језика кроз проширивање знања о иновацијама, креативним методама и техникама рада, као и размјена искустава и примјера добре праксе. Захваљујући институцијама и организацијама које подржавају овај догађај, на конференцији је планирано да говоре еминентни стручњаци из области методике енглеског језика из земље, региона и шире.

Обезбијеђене су и награде за учеснике захваљујући Амбасади Сједињених Америчких Држава у Подгорици, Регионалној канцеларији за промоцију програма енглеског језика Стејт Дипартмента РЕЛО, издавачкој кући Пеарсон Београд, Страној књизи Никшић, Едуцатионал Центре Подгорица, школи страних језика Wавес Будва.