Manja slova Veća slova RSS
>

Dani ELTAM-a 2021: Inovacije u nastavi - druga međunarodna/šesta nacionalna konferencija

Dani ELTAM-a 2021: Inovacije u nastavi - druga međunarodna/šesta nacionalna konferencija
Datum objave: 10.02.2021 08:21 | Autor: Zavod za skolstvo

Ispis Štampaj stranicu


Dani ELTAM-a 2021: Inovacije u nastavi - druga međunarodna/šesta nacionalna konferencija za nastavnike engleskog jezika i drugih stranih jezika

Udruženje nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM, uz finansijsku podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, kao i podršku Zavoda za školstvo Crne Gore i Centra za moderne jezike Savjeta Evrope, Regionalne kancelarije za promociju programa engleskog jezika Stejt Dipartmenta RELO sa sjedištem u Beogradu, Filološkog fakulteta u Nikšiću i izdavačke kuće Pearson iz Beograda organizuje drugu međunarodnu/šestu nacionalnu konferenciju za nastavnike engleskog jezika – Dani ELTAM-a 2021: Inovacije u nastavi (moduli 1 i 2).

Dvodnevna konferencija je akreditovana i nalazi se u Katalogu programa stručnog usavršavanja nastavnika pod rednim brojem 26.

Konferencija će se održati online 12. i 13. marta 2021. godine putem Microsoft Teams platforme.

Registracija za učesnike će biti otvorena od 10. februara do 3. marta 2021. godine na sajtu ELTAM-a.

Cilj konferencije je unaprijeđivanje stručnih kompetencija nastavnika engleskog jezika kroz proširivanje znanja o inovacijama, kreativnim metodama i tehnikama rada, kao i razmjena iskustava i primjera dobre prakse. Zahvaljujući institucijama i organizacijama koje podržavaju ovaj događaj, na konferenciji je planirano da govore eminentni stručnjaci iz oblasti metodike engleskog jezika iz zemlje, regiona i šire.

Obezbijeđene su i nagrade za učesnike zahvaljujući Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, Regionalnoj kancelariji za promociju programa engleskog jezika Stejt Dipartmenta RELO, izdavačkoj kući Pearson Beograd, Stranoj knjizi Nikšić, Educational Centre Podgorica, školi stranih jezika Waves Budva.