Мања слова Већа слова РСС
>

Дан ЕЛТАМ-а 2021: Иновације у настави (модул 3) седма национална конференција

Дан ЕЛТАМ-а 2021: Иновације у настави (модул 3) седма национална конференција
Датум објаве: 25.03.2021 11:01 | Аутор: завод за школство

Испис Штампај страницу


Удружење наставника енглеског језика Црне Горе ЕЛТАМ организује седму националну конференцију за наставнике енглеског језика – Дан ЕЛТАМ-а 2021: Иновације у настави (модул 3). Конференцију подржава Амбасада Сједињених Америчких Држава у Подгорици, као и регионална канцеларија Владе САД за програме енглеског језика са сједиштем у Београду (тхе Регионал Енглисх Лангуаге Оффице ин Белграде - РЕЛО).

Конференција ће се одржати онлине 8. маја 2021. године путем Мицрософт Теамс платформе.

Регистрација за учеснике ће бити отворена од 25. марта до 20. априла 2021. године на сајту ЕЛТАМ-а.

Наставници енглеског језика који би жељели да подијеле своја искуства из праксе могу пријавити радионице до 9. априла 2021. године.

Конференцију могу похађати и наставници других страних језика који могу пратити на енглеском језику.

Конференција је акредитована и налази се у Каталогу програма стручног усавршавања наставника под редним бројем 26 (модул 3) у трајању од укупно 8 сати.

Више информација доступно је на сајту ЕЛТАМ-а www.елтам.ме

За сва питања на располагању су сљедеће имејл адресе: инфо@елтам.ме и елтам@т-цом.ме.


ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВУ РАДИОНИЦА

Наставницима из образовних институција у Црној Гори и другим појединцима пружа се прилика да пријаве презентације у складу са темом конференције.

Пријава радионица траје до 9. априла. Можете пријавити: презентовање своје наставне праксе (30 минута), демо час (30 минута) или радионицу (45 минута), о чему можете пронаћи више информација на сајту ЕЛТАМ-а www.елтам.ме . Повратна информација ће бити послата до 17. априла.

Напомена: Презентовање на националним, регионалним и међународним конференцијама у области образовања је препознато Правилником о врстама звања, условима, начину и поступку предлагања и додјељивања звања наставницима (члан 19).

За сва питања и недоумице стојимо Вам на располагању путем имејл адреса: инфо@елтам.ме и елтам@т-цом.ме.