Manja slova Veća slova RSS
>

Dan ELTAM-a 2021: Inovacije u nastavi (modul 3) sedma nacionalna konferencija

Dan ELTAM-a 2021: Inovacije u nastavi (modul 3) sedma nacionalna konferencija
Datum objave: 25.03.2021 11:01 | Autor: zavod za školstvo

Ispis Štampaj stranicu


Udruženje nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM organizuje sedmu nacionalnu konferenciju za nastavnike engleskog jezika – Dan ELTAM-a 2021: Inovacije u nastavi (modul 3). Konferenciju podržava Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, kao i regionalna kancelarija Vlade SAD za programe engleskog jezika sa sjedištem u Beogradu (the Regional English Language Office in Belgrade - RELO).

Konferencija će se održati online 8. maja 2021. godine putem Microsoft Teams platforme.

Registracija za učesnike će biti otvorena od 25. marta do 20. aprila 2021. godine na sajtu ELTAM-a.

Nastavnici engleskog jezika koji bi željeli da podijele svoja iskustva iz prakse mogu prijaviti radionice do 9. aprila 2021. godine.

Konferenciju mogu pohađati i nastavnici drugih stranih jezika koji mogu pratiti na engleskom jeziku.

Konferencija je akreditovana i nalazi se u Katalogu programa stručnog usavršavanja nastavnika pod rednim brojem 26 (modul 3) u trajanju od ukupno 8 sati.

Više informacija dostupno je na sajtu ELTAM-a www.eltam.me

Za sva pitanja na raspolaganju su sljedeće imejl adrese: info@eltam.me i eltam@t-com.me.


POZIV ZA PRIJAVU RADIONICA

Nastavnicima iz obrazovnih institucija u Crnoj Gori i drugim pojedincima pruža se prilika da prijave prezentacije u skladu sa temom konferencije.

Prijava radionica traje do 9. aprila. Možete prijaviti: prezentovanje svoje nastavne prakse (30 minuta), demo čas (30 minuta) ili radionicu (45 minuta), o čemu možete pronaći više informacija na sajtu ELTAM-a www.eltam.me . Povratna informacija će biti poslata do 17. aprila.

Napomena: Prezentovanje na nacionalnim, regionalnim i međunarodnim konferencijama u oblasti obrazovanja je prepoznato Pravilnikom o vrstama zvanja, uslovima, načinu i postupku predlaganja i dodjeljivanja zvanja nastavnicima (član 19).

Za sva pitanja i nedoumice stojimo Vam na raspolaganju putem imejl adresa: info@eltam.me i eltam@t-com.me.